Keuringen

Bespaar veel geld op reparatie van klimmateriaal! Weggooien kan altijd nog.

 

Bent u of heeft u een keurmeester in dienst voor het keuren van klimmaterialen en bezit u niet de technische kennis voor reparatie?

Buyten Products heeft deze kennis wel in huis en verzorgt uw keuring of reparatie met behoud van garantie.
Wij zijn erkend keur- en reparatiebedrijf.

Bel voor prijs opgave en/of interesse voor reparatie / keuringen.

Door de ondersteuning vanuit de fabriek van ASC en de jarenlange expertise van onze medewerkers kunnen wij vele merken steigers, ladders en trappen keuren en repareren.

Het keuren van klimmateriaal is al jaren opgenomen in het Arbo besluit,

Handhavings ambtenaren controleren hier streng op!!!

Buyten Products maakt deel uit van tal van landelijk gecertificeerde keuringsbedrijven met als extra dat wij uw volledige reparatie behoefte kunnen uitvoeren.

Niet onbelangrijk, als u als bedrijf zelf beschikt over een keurmeester maar niet over de vakkennis om te repareren kunnen wij dit voor u uitvoeren.
O.a. het lassen, richten e.d. behoren tot de vele mogelijkheden. Vele jaren van expertise staan hierbij tot uw beschikking.

Buyten Products geeft geheel vrijblijvend persoonlijke uitleg en adviezen aan bedrijven en gebruikers die er belang bij hebben hun werknemers zo goed en zo veilig mogelijk te laten werken.
U en het belang van uw werknemers staan bij Buyten centraal.

Buyten Products verzorgt inspecties, keuringen, reparaties en certificering van de volgende arbeidsmiddelen:

Ladders en trappen NEN 2484images (8)images (6)
Aan de hand van de voorschriften volgens het “besluit draagbaar klimmateriaal” van de warenwet worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd.
Wij voeren inspectie uit op gebreken zoals scheuren, vervorming en overmatige speling in het materiaal, slijtage van de rubbervoeten en bevestigings punten, werking van diverse onderdelen.

De nodige apparatuur voor het uitvoeren van diverse reparatie werkzaamheden zijn in onze service wagen aanwezig.

Rolsteigers EN 1004 en NEN-EN 1298images (2) 
Wij inspecteren uw rolsteiger materiaal afzonderlijk op alle onderdelen.images (1)

Opbouw frames, schoren en stabilisators.
Worden geïnspecteerd en beoordeeld op overmatige vervorming, rechtheid, passing deel op deel, scheuren in het materiaal en de conditie en staat van de aanwezige lassen.
De steiger vloeren (platforms) worden gecontroleerd op rechtheid, overmatige vervorming, slijtage van het hout en of Carbon, of het luik nog op de juiste wijze werkt en of alle onderdelen in correcte staat verkeren.

Wielen.images (14)images (15)
De wielen worden gecontroleerd op gangbaarheid van wiel en spindel en de werking van de remmen.

Keurings Rapport.
Alle gekeurde arbeidsmiddelen worden voorzien van een keuringssticker met vermelding van jaar en maand van volgende keuring. Van alle onderdelen die voor reparatie in aanmerking komen ontvangt u een actie lijst waarop de aard van reparatie staat vermeld, tevens staan op deze lijst bijzondere constateringen en mogelijk nog uit te voeren werkzaamheden.

Volgende keuring.images (11)
Wij houden voor u de agenda bij voor de volgende keuring.
Tegen de tijd dat uw materieel weer voor keuring in aanmerking komt maken wij telefonisch met u een afspraak voor een geschikte datum.